060/ 540 1980; 062/ 255 225

Usluge

Aluminijumska i PVC stolarija, automatska klizna vrata, automatska kružna vrata, roletne i komarnici, garažna vrata, solarne verande i proizvodnja svih čeličhih konstrukcija.

Proizvodnja svih vrsta metalnih kontejnera

Proizvodnja svih vrsta metalnih kontejnera. Kontejneri za odlaganje odpadnih materijala raznih dimenzija i kapaciteta.

Sa otvorenim gornjim delom, pogodan za upotrebu na vozilima koje imaju ugrađen sistem za manipulaciju sa kontejnerima.Kontejner služi za odlaganje i transport šuta, otpada velike zapremine itd. Dug vek eksploatacije garantuje čvrsta konstrukcija i kontinuinirano zavareni profili ojačanja.Standardno obeležje kontejnera su i ojačani uglovi kao i kuke za mrežu.Svaki kontejner se isporučuje čist, ofarban osnovnom bojom i završnom RAL – bojom koja je opcija prema specifikaciji.

Galvanizovani kontejner pogodni za upotrebu na kamionima za smeće koji imaju istovarni sistem. Radi lakšeg rukovanja kontejner poseduje 4 okretna točka sa gumenom presvlakom.

Kontejneri za konfiskat izrađeni od crnog materijala. Namijenjen sakupljanju otpada u mesnim i prerađivačkim industrijama.

aluminijumska_stolarija

Aluminijumska stolarija

Legure aluminijuma koje se koriste u proizvodnjialuminijumske stolarije karakterišu mala težina, velika čvrstoća i otpornost na koroziju, što omogućava izvođenje laganih i postojanih konstrukcija, kao i zastakljivanje većih površina. Kako je aluminijum odličan provodnik toplote, u profile od kojih se izrađuje aluminijumska stolarija umeću se ojačane plastične trake koje odvajaju aluminijumske komore i time smanjuju prolaz toplote kroz profil. 

Aluminijumski profili se mogu bojiti u najrazličitije boje postupkom elektrostatičkog farbanja ili postupkom eloksaže.

Korišćenjem aluminijuma u izradi aluminijumske stolarije, dobijaju se kvalitetni proizvodi, koji odlično odolevaju svim vremenskim prilikama, otporni su na temperaturne promene, uticaj UV zračenja i vlagu. Uz minimalno održavanje u vidu periodičnog brisanja, kako bi površina ostala sjajna, mogu trajati i preko 40 godina.

PVC stolarija

PVC profili od kojih se izrađuje PVC stolarija imaju niz poželjnih osobina u smislu uštede energije. PVC je odličan toplotni izolator, a PVC stolarija takođe ima odlične karakteristike u smislu zvučne izolacije. PVC stolarija je veoma otporna na slanu ili zagađenu sredinu, ali je osetljiva na visoke temperature (koeficijent širenja je dva do tri puta veći nego kod aluminijuma) i na UV zračenje.

PVC stolarija se najčešće izrađuje u beloj boji, zbog najmanjeg upijanja toplote, ali takođe postoji i u drugim bojama i drvo dekor varijantama.

Velika prednost PVC stolarije u odnosu na većinu drugih proizvoda je njena niža cena nabavke i smanjenje troškova grejanja u toku eksploatacije.

PVC stolarija ima dug vek trajanja, prosečno optimalni vek korišćenja je oko 25 godina, što veoma zavisi od sastava PVC-a, tako da može biti i duži sa kvalitetnijim materijalom.

pvc_stolarija

Automatska klizna i kružna vrata

Klizna vrata štede prostor, elegantna su i moderna. Postavljaju se na ulaz u neki objekat ili kao unutrašnja vrata. Primenjuju se u različitim vrstama objekata. Ona mogu biti različitih dimenzija i napravljena od različitih materijala. Mogu se otvarati pomoću radarskih senzora, tastera ili daljinskim upravljačem.

Uz dodatak čitača i kontrolera mogu biti deo sistema kontrole pristupa. , sistema interlockinga, protivpožarnog sistema, sistema evakuacije, protivprovalnih i drugih sistema. U našoj ponudi se nalaze mehanizmi za pokretanje vrata koji omogućuju otvaranje i zatvaranje vrata različitih veličina i težine.

Objekti sa velikim brojem posetilaca zahtevaju rešenja koja osiguravaju da su ulazi bezbedni, sigurni i laki za korišćenje, najbolje rešenje za to su automatska kružna vrata.

Roletne i komarnici

Aluminijumske i PVC roletne su izuzetno dugotrajne i otporne na uticaj sunca. Pored zaštite od svetlosti pružaju dobru zvučnu i toplotnu izolaciju. Mogu se ugraditi prilikom ugradnje prozora ili naknadno.

Aluminijumski rolo i fiksni komarnici su zaštita od insekata, mogu se ugraditi sa prozorima i roletnama ili na već postojeću stolariju. Pravimo ih u svim bojama po RAL karti. Pored rolo komarnika radimo i fiksne komarnike kao i vrata komarnike koji se otvaraju pomoću šarki na spolja.

roletne
garazna-vrata

Garažna vrata

Aluminijumska termoizolovana rolovrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm. Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm.

Sendvič ispuna poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju.
Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha.

Standardne boje su bela i siva a mogu se farbati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

Zastakljivanje terasa

Zastakljivanje štiti od vetra, kiše, buke, prašine i hladnoće. Visok kvalitet, jednostavna ugradnja, jednostavno održavanje i duga upotreba. o želji se radi od ALU i PVC materijala. Zastakljivanje može biti izvedeno tako da terasa, u toku leta, ili po potrebi, bude skoro potpuno otvorena. Zavisno od zahteva, konstrukcija može biti od kliznih ili preklopnih (harmonika) sistema.

Klizni prozori , Harmonika vrata, takođe i klasični sistemi su dostupni sa prozorima koji se otvaraju na šarke levo ili desno i ili na kip otvaranje. Zastakljivanje lođe, se izvodi isto kao i zastakljivanje terase.
Lođe mogu i da se urade i bez otvarajućih delova, krila, ili samo sa jednim delom otvaranja, radi provetravanja i dostupnosti radi pranja spoljnih površina, što naravno prilično smanjuje cenu izrade.

zastakljivanje
metalne-konstrukcije

Metalne konstrukcije

Na ime dugogodišnjeg iskustva u oblasti proizvodnje metalnih konstrukcija, a s obzirom na sve veće potrebe za takvim vidom gradnje i prepoznavajući obostrani interes možemo ponuditi širok spektar proizvoda: metalne konstrukcije za hale različitih namena i površina , skladišta za poljoprivrednu mehanizaciju, metalne konstrukcije za plastenike, razne vrste štala, nadstrešnice za kola, krovne čelične konstrukcije, kontejnere različitih namena, metalne ograde itd.